Werken bij Centrico

Werken bij Centrico betekent afwisseling. In de dynamische wereld van grondstoffen is geen dag gelijk. Het is uitdagend werk dat we met een klein en hecht team met veel plezier doen.

Zin een in een dynamische functie?

Kun jij snel schakelen, data interpreteren en vertalen naar marktkansen en voel jij je thuis in een hectische handelsomgeving? Dan is werken bij Centrico mogelijk de baan van je leven. Naast een analytische en daadkrachtige persoonlijkheid is een HBO- of Academische opleiding wel een vereiste. Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur je open sollicitatie naar: d.martens@centrico.nl.

Vacatures

Buyer Agri Commodity

Ben jij een commercieel talent en is de wereld jouw speelveld? Dan is deze rol als Buyer wellicht interessant voor jou!

Opdrachtgever

Centrico BV is een wereldwijd opererende inkoopcombinatie van veevoeder grondstoffen. Zij verzorgt jaarlijks de inkoop van 2 miljoen ton aan bulkgrondstoffen voor een groot aantal mengvoederbedrijven. Door deze inkoopcombinatie heeft Centrico toegang tot vele markten en inkoopkanalen. Dit creëert een sterke inkooppositie waarin scherp kan worden onderhandeld. Centrico maakt gebruik van termijnmarken om posities in te nemen voor de deelnemende mengvoerproducenten. Centrico staat voor professionele grondstoffen inkoop en is een solide partner voor grondstofleverancier en mengvoerproducenten.

Functie

Centrico zoekt een collega die gedreven is, passie heeft voor de agrarische sector en geïnteresseerd is in de internationale handel. Je moet snel kunnen schakelen, data interpreteren en vertalen naar marktkansen. Je moet je thuis voelen in een hectische handelsomgeving. Als Buyer ben je verantwoordelijk om te allen tijde te voldoen aan de vraag van je afnemers. Je bent verantwoordelijk voor het continu bijhouden van- en inspringen op ontwikkelingen in de markt. Je bewaakt hierbij levertijden- en kostprijzen en neemt hierbij een zo sterk mogelijke handelspositie in.  

Profiel

  • Hbo werk- en denkniveau verkregen door een opleiding Agrarische Hogeschool (AHS/ HAS), WUR, HEAO, Food & Business, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector, grondstoffen/rantsoen kennis is een sterke pré;
  • Drive en energie; je ziet kansen (marktpotentieel) en weet deze te benutten;
  • Analytisch, daadkrachtig en stressbestendig;
  • Flexibel en anticipeert gemakkelijk op onverwachte situaties;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Aanbod

Centrico biedt een goede informele werksfeer. Het team bestaat uit vier enthousiaste mensen met een enorme drive, energieke en positieve uitstraling. Binnen het bedrijf zijn er meerdere mogelijkheden om jezelf te laten groeien in de richting waar jij naar toe wil, natuurlijk binnen de scope van de bedrijfsactiviteiten. Initiatieven en commerciële prestaties worden gewaardeerd en vanzelfsprekend beloond d.m.v. interessante arbeidsvoorwaarden.

 

 

Meer informatie of solliciteren?

Bel vrijblijvend eens met Marijn Schreurs (0412-627415) of email naar m.schreurs@centrico.nl

 

 

 

Open sollicitatie

Geen functie beschikbaar die je ambieert? Stuur een open sollicitatie en we komen zo snel mogelijk bij je terug.